Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ochranná magie

 Ochranná magie

 
ochranné amulety
Každý člověk má kolem sebe auru, tj. magnetické pole. V této auře se můžou vytvořit díry – ty můžou být způsobeny nemocemi, stresem, užitím drog nebo působením negativních emocí. Těmito dírami pak do těla můžou lehce proniknout negativní entity. Každý člověk může svojí auru do jisté míry obnovit. Toho je možné dosáhnout správným stravováním, přiměřeným pohybem a duchovními cvičeními. K tomu patří například četba duchovních knih, jakými jsou : Bible, Rámájana, Bhagavadgíta, Budhistická písma (například Po stopách Budhu), Tao Te Ting a jiné. Všechna náboženství pocházejí z jednoho zdroje a tak je možné najít mnoho pravdy v různých náboženstvích a duchovních naukách. Měli bychom ale poznamenat, že každé náboženství deklaruje i mnoho polopravd a proto by měl každý použít využít své pocity, aby odlišil pravdu od nepravdy. Na posílení aury je samozřejmě velice vhodná pravidelná meditace a modlitby.
 
Pomocí ochranné magie vás můžeme osvobodit od démonů, blokád a prokletí. Prostřednictvím „božské síly“ vám vytvoříme energetickou ochrannou zeď. Tahle zeď vám následně pomůže žít život v bezpečí
Prostřednictvím ochranné magie se dá vybudovat ještě o něco silnější ochrana pro auru, než jaká se vyskytuje o běžné, zdravé populace. Tato ochrana vydrží i několik let a tak jsou naši klienti chráněni před negativitami i několik desetiletí. To znamená, že dotyčný zažívá mnoho náhodně-šťastných situací, které směřují jeho život k větší rovnováze a blahobytu. Proto doporučujeme ochrannou magii každému.