Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bílá magie a černá magie

 

Bílá magie a černá magie

Osvobození od černé magie

Bílá magie je neutrálním nástrojem. Jenom v rukou člověka je možné jej použít dobrým nebo špatným způsobem. Rozhodující je, jaký je cíl a motivace mága a klienta. Bílá magie nástroj podobný atomové energii. Může nám vyrábět světlo, které nám pomáhá, nebo může ničit, pokud není použita správně.

Bílá nebo černá magie je ale volena a praktikována vědomě. Při černé magii slíbí mág svou duši ďáblu. Po své smrti potom musí mág ďáblu sloužit. Jako protislužbu má během svého života síly, které může využívat ke svým egoistickým cílům.

Takoví lidé po smrti trpí a je téměř nemožné, aby se jejich duše ještě někdy inkarnovali. Jsou to většinou velice materialisticky zaměření lidé, kteří nevěří na existenci duše ani dalšího zrození a tak padnou do pasti. Většinou tihle lidé začnou na konci svého života své rozhodnutí litovat a chtějí „smlouvu“ zrušit. Takovou duši ale většinou již není možné zachránit. Záchranu může provést jen velmistr bílé magie a černý mág musí plně spolupracovat, což se ve většině případů nestane. Velice dobře je to popsané v knize Franto od Franza Bardona.

Bílá magie funguje tak, že bílý mág získává magické síly jako odměnu za svůj duchovní rozvoj.

V případě napadení prostřednictvím černé magie doporučujeme klientům použít kompetentní a profesionální pomoc bílého mága, protože takovéto věci jsou velice závažné. V jistých případech nabízíme naši pomoc, ale to jen s podmínkou, že se klient při zbavování se prokletí z černé magie plně podřídí naším pokynům. Osvobozování od černé magie a vyhánění negativních entit považujeme za naše nejdůležitější služby