Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shaikan

5. 8. 2011

 

 
Jako byste byli ve Vegas. Vyzkoušejte si to na vlastní kůži!
 
Získejte! Dovolená na kole i pěšky. Za podpory EFRE - ETC Spolupráce AT-CZ
 

 

 

Shaikan

První datadisk ke kombinaci RPG a reltime strategie, který majitelům původní hry nabízí chutný mix RPG a RTS prvků okořeněný dramatickým příběhem, jehož nedílnou součástí je obávaná rasa draků. Na tyto stvoření, patřící do doby dávno minulé, narazíte při hledání písma, které je třeba k nahrazení starých run a záchraně magických portálů, z nichž se pomalu vytrácí veškerá magická energie. Právě portály jsou totiž jediným prostředkem k přesunu mezi jinak izolovanými ostrovy Eo.

Shaikani Oni jsou potomci z alchymistický Malacay, kteří jednou ušetřili život dračí Ur, přijímání jeho věčné pomoci na oplátku.Malacay kdy udělal. On stal se stále více bláznivý a setkal se s děsným koncem."Shaikan", což znamená oba "bezbožný" a "uvolnit". Tato dichotomie zachytí a popisuje život těchto dračí válečníci tak přesně že oni adoptovaný tento popis jak jejich vlastní jméno v průběhu času.

Za účelem pečetit tuto smlouvu, drak souhlasil s vstoupit do krevní smlouvy s osobou – něco, co nikdy stal se předtím. Toto byl nicméně jediný dobrý skutek který

Jeho potomci mají nicméně uchovanou tradici a stále žít pod ochranou starověkého draka. Každý z nich vstoupí do krevní smlouvy s ním. Tyto dračí válečníci jsou ohromní bojovníci a velitelé. Jejich původ znamená, že oni jsou ctění oběma světlými lidmi a tmou s rovnajícím se stupněm obavy a nedůvěry. Oni proto žijí mezi fronty, sounáležitostí žádnou do světla ani temnoty.

Tmaví skřítci volají je/ně

 

 

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář